Strøm

Velg din strømleverandør

I jakten på strøm og spesielt billig strøm er det viktig at du velger din strømleverandør med omhu. Du kan ikke bare buse ut og ta den første som tilbyr deg strøm uten å vite hva strømmen skal brukes til og på noen annen måte den beste måten å få dette gjort på. I den grad du trenger noe som du ikke har er det mange som er villig til å gi litt mer. Om du mener at du har god tilgang så finner du heller den billigste leverandøren. I Norge er ikke dette noe problem. Du må få tak i alt det du trenger et sted. Du kan ikke bruke mer tid enn det du har, men du kan heller ikke bruke for kort tid. Mye skjer på impuls. Da er det viktig å ha et par holdepunkter å se etter. Vi gir deg disse holdepunktene. Bruk tiden på en god måte og bruk den for din egen fordel. Ta en titt på disse punktene neste gang du ser etter en leverandør av strøm.

Vær helt fornøyd

Velg en leverandør av strøm som vil at du skal være fornøyd. Noen leverandører gir nå en garanti om at hvis du ikke er helt fornøyd, 100% fornøyd, så får du alle pengene tilbake. Det du må huske på her er at de ikke snakker om innkjøpsprisen deres, men at du får igjen pålegget som leverandøren av strøm har lagt på. Det vil si at de gir deg sin fortjeneste, men at du må betale for selve strømmen. Det er ikke en dum ide, da det ikke er noe kvalitetsforskjell på strømmen ville det være rart å få tilbake denne kostnaden også.

Hvor kommer strømmen ifra?

I dag er det viktigere enn noen gang tidligere at du vet hvor din strøm kommer fra. Setter du pris på at vi bor i et utslippsfritt miljø? Da kan du kjøpe strøm som er fra grønne kilder. Du får da bevis på at strømmens opprinnelse er grønn. Dette hjelper deg som ønsker å gjøre bevisste grønne valg i hverdagen. Dette er spesielt viktig for deg som vil støtte skifte til en grønn økonomi. Bruk tiden din til å tilrettelegge for en natur som fortsetter å vokse og som gir oss frisk og klar luft. Ikke bruk tiden din på alt annet. Ting tar tid, men tar det like mye tid som du tror?

Smart strøm

Det finnes mange måter å få ned strømregningen på og det finnes mange måter å holde kontroll på strømregningen. Du kan også installere lyspærer, termostater og klimaanlegg i ditt hjem som kan styrer fra mobiltelefon. Telefonen gir deg mulighet til å følge forbruket deres når de er på og skru de av og på med telefonen slik at du har full kontroll på alt i hjemmet som øker strømregningen din. Start med å investere i smart elektronikk i dag.