Kjøpe Bitcoin

Bitcoin 

Bitcoin startet i det stille for 10 år siden. Det er mange ting som starter med brask og bram, men når det kommer til Bitcoin var det noe som startet med en artikkel og en liten gruppe mennesker som beste seg for å prøve å lage dette nettverket som ble foreslått av den mystiske personen Nakamoto. De som startet å utvikle Bitcoin jobbet med Nakamoto, men så han aldri. Det er slik at det er mange fine måter man kan jobbe med andre mennesker på, om de er ansvarsfulle og gjør det de skal. På internett jobber mange mennesker uten at de treffer eller ser hverandre. Du kan jobber interaktivt ved at man deler dokumenter, jobber med lyd og video og på andre måter kommer seg i gang med det som skal gjøres.  

Det nye gullet 

Bitcoin blir ofte omtalt som det nye gullet. Mange spør seg hvorfor det er slik at du kan kjøpe det nye gullet ved å kjøpe Bitcoin. Ser man tilbake i tid så er det opplagt at det var en tid hvor det var stor interesse for gull. Det er nå stor interesse for Bitcoin. Gull var noe som folk måtte finne eller som de kunne kjøpe. Det samme gjelder for Bitcoin. Med litt hardt arbeid, og med hjelp av en datamaskin, kan du jobbe deg frem til Bitcoin. Eller du kan kjøpe Bitcoin. Hva som passer deg best kommer veldig an på hva du liker.  

Gull er noe som er begrenset. Det er slik at ikke alle kan kjøpe gull. Det er det rett og slett ikke nok til. Du kan derfor være med i en liten gruppe hvis du har gull. Sånn sett så er gull attraktivt å kjøpe fordi det kan holdes og det er begrenset som gjør at verdien veldig lite sannsynlig vil rase. Bitcoin er det samme. Det er en begrensing på Bitcoin. Det finnes ikke uendelig av Bitcoin og de er begrenset til et visst antall. Vil du ha Bitcoin utover det så kan du ikke få det. Bitcoin er ikke noe du kan holde i hånden, men lever i beste velgående på nett. 

Hvordan kan du delta? 

Mange vil gjerne være med på Bitcoin revolusjonen. Det er slik at man kan alltids være med. Du kan starte i dag eller du kan vente 2 år. Venter du for lenge kan det fort hende at du er litt sendt ute. Du vil nok ikke være for sent ute om du kjøper Bitcoin om 2 år, men du vil nok ikke få de prisene som du får nå. Det er akkurat dette som er utfordringen. Skal du ha noe nå eller skal du betale mer senere. Deltar du nå får du det til dagens priser. Får du det senere til billigere? Stor risiko i dette spørsmålet. Kjøp i dag, og går prisen ned bør du kjøpe litt mer.